Uitleg over mijn website.

Ik ben trots op mijn website maar het is nog niet zoals ik het allemaal wil hebben. Stapje voor stapje gaat het vorm krijgen.  In het menu levensverhalen is er een onderdeel bijgekomen. Dat heeft als titel: Chantal volgen. Ik wil haar graag volgen omdat zij juist een voorbeeld is van tussen wal en schip vallen binnen de psychische hulpverlening.  Ik wil er wel aan toevoegen dat niet iedereen tussen wal en schip valt, en er gelukkig ook succesverhalen zijn.  Ik hoop met heel mijn hart dat Chantal niet de C voor de PTSS gaat ontwikkelen. Daarom lijkt het me goed om haar te volgen in haar ontwikkelingen.   Chantal is vrij om te vertellen wat ze wilt vertellen.  Ik leg haar niets op. En ze mag het in haar eigen tempo doen. In het menu fotodocumentaire is er ook een onderdeel bijgekomen. Dat heeft als titel: Themaverhalen.  Van alle thema’s die op de foto worden gezet, en die dus in mijn leven hebben plaats gevonden, wil ik bij elk afzonderlijk thema iemand anders aan het woord laten.  Mede om de aandacht bij mezelf weg te halen en juist een ander de gelegenheid geven iets te vertellen.  Als het even meezit heb ik twee mensen bereid gevonden die willen vertellen. Thema anorexia en thema verslaving alcohol.  Als je dit leest en denkt….ja ik heb ook wel iets te vertellen over een bepaald thema ( zie de lijst van de thema’s die staan in menu fotodocumentaire)  neem dan aub contact met mij op via het contactformulier. In het menu over CPTSS is er ook een onderdeel bij. Dat heeft als titel: Deskundigen aan het woord.  Deskundigen die iets te vertellen hebben over CPTSS, Complex Trauma.  Als je bijvoorbeeld vragen hebt dan kun je die stellen via het contactformulier. Ik zorg dat deze vraag bij de deskundigen terecht komt. De vraag en het antwoord komen op de website te staan. Is tevens informatie voor de bezoekers van de website.  De deskundigen kunnen ook informatie en advies geven vanuit de levensverhalen die op de website staan.  Ik ben in gesprek met twee deskundigen.  Nog afwachten of ze hieraan willen meewerken. Wordt vervolgd. Ik heb door de jaren heen aardig wat informatie verzameld over CPTSS.  Dat is iets wat ik nog moet gaan ( her) lezen, rangschikken en in een begrijpelijke taal omzetten. Ik wil dat het voor iedereen te begrijpen is.  Uiteraard vermeld ik de bron erbij.  Hier gaat nogal wat tijd en werk inzitten.  Maar het staat op de planning. Jullie weten in ieder geval dat achter de schermen hard wordt gewerkt.   Ook ga ik bezig met mijn levensverhaal die ik ga plaatsen in het menu: Over Gabrielle.   En natuurlijk regelmatig bloggen.   Dit is het even voor nu.  Tot de volgende keer. Bambi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *